Rosenberg LinkedIn

 

Regisztrálja légfüggönyét!

 

Felkeltettük érdeklődését?

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Kérjen ajánlatot termékeinkre

Ajánlatkérés

Impresszum

A weboldal üzemeltetője és tartalmi szerkesztője a Rosenberg Hungária Korlátolt Felelősségű Társaság

A társaság adatai:

Székhelye: 2532 Tokodaltáró, József Attila u. 34.,

Cégjegyzékszáma: Cg: 11-09-00004,

E-mail címe: info@rosenberg.hu,

Központi telefonszáma: +36 33 515-515,

Központi faxszáma: +36 33 515 506.

Copyright © Rosenberg Hungária Kft.

Minden jog fenntartva.
A weboldalon szereplő logókat, védjegyeket, cég-, márka- és termékneveket a Rosenberg Hungária Kft., mint jogtulajdonos birtokolja.

 

A www.rosenberg.hu oldal megjelenítésére, működésére és fenntartására vonatkozó műszaki, grafikai, szoftveres és egyéb megoldások, a www.rosenberg.hu weboldalon feltüntetett, felhasznált és a www.rosenberg.hu. weboldallal egyébként kapcsolatos adatok, információk, ikonok, logók, védjegyek, domain nevek és egyéb megjelölések a Magyarországon hatályos jogszabályok által biztosított keretek között jogvédelemben részesülnek és azok tekintetében minden vagyoni jog kizárólag a Rosenberg Hungária Kft-t, mint az üzemeltetőt illeti.

A www.rosenberg.hu weboldalon elérhető tartalom eltérő megjelölés vagy utalás hiányában az üzemeltető szellemi alkotását, illetve szerzői jogvédelmet élvező művét képezi, és az üzemeltető külön kifejezett írásbeli engedélyének hiányában kizárólag a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően használható fel.

A www.rosenberg.hu weboldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és azok használata a felhasználó saját kockázatára és felelősségére történik. Az üzemeltető nem garantálja, hogy a www.rosenberg.hu weboldalon található funkciók zavartalanul működnek és hibamentesek, hogy az észlelt hibák kijavításra kerülnek, illetve, hogy a rosenberg.hu weboldal vagy az annak elérését biztosító szerver vírusmentes és/vagy nem tartalmaz egyéb ártalmas komponenst. Az üzemeltető nem vállal felelősséget és garanciát a www.rosenberg.hu weboldalon található és ott elérhető anyagok használatáért és a használat következményeiért, továbbá a www.rosenberg.hu weboldal tartalmának pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentességéért vagy zavartalan működéséért.

Legfrissebb

Hűtőkamrákhoz, vagy más hűtött térhez keres légfüggönyt?

Következő kiállításunk

Mostra Convegno Expocomfort
-
Milánó (Olaszország)

Kapcsolat

Rosenberg Hungária
Lég- és Klímatechnika Kft.

2532 Tokodaltáró,
József Attila u. 32-34.
Tel:+36 (33) 515-515
Fax:+36 (33) 515-506
email: info@rosenberg.hu

Személyes kapcsolat »

Rosenberg-csoport »

Munka-karrier

bgd munka

IFKA Mintaüzem Program

Modern Mintaüzem Program

 

Dun & Bradstreet